top of page
Usluge
Woman with Hand on Face

Tretmani lica

U salonu Siesta radimo tretmane lica prilagođene tipu i stanju kože. Pored tretmana klasičnog čišćenja, radimo i biološke tretmane, tretmane duboke hidratacije i ishrane kože, kao i polu tretmane. Voćne kiseline, kao jedna vrsta anti-age tretmana se rade sezonski, preko zime kada nema jakog spoljašnjeg UV zračenja. DrTemt kozmetika je dobro poznata po svojim kvalitetnim sastojcima, ne izaziva alergije i ima široku paletu proizvoda, pokrivajući tako sve starosne kategorije, stanja i tipove kože.

Beauty Care_edited.jpg

Depilacija

U našem salonu depilaciaj se radi hladnim aloja voskom, a za intimne regije koristi se topli zlatni vosak za jednokratnu upotrebu. Time se garantuje visok stepen higijene za svakog klijenta, kao i maksimalan rezultat.

Microblading Session

Svilene trepavice

Nadogradnja svilenih trepavica metodom 1 na 1 omogućiće da uvek izgledate doterane i našminkane. Ne zahtevaju poseban režim održavanja. Postepeno i ravnomerno opadaju i ne oštećuju prirodne trepavice. Korekcija se radi na 3-4 nedelje.

Pedicure

Pedikir

Lepa i negovana stopala je uvek lepo videti, bilo da se pokazuju u sandalama ili samo za naše oči. U salonu Siesta, posle klasičnog pedikira, gde se sređuju pete, zanoktice i oblikuju noktići,  možete birati da li nokte mažemo običnim lakom, gellakom ili gelom. Sve se završava opuštajućom masažom stopala koja svima prija.

Tretmani lica
Depilacija
Svilene trepavice
Pedikir
Image by Sarah Cervantes

Manikir

Nekada su se dame poznavale po negovanim rukama. To podrazumeva uredne, lepo oblikovane nokte, sređene zanoktice, nežnu kožu i lep lak na rukama. Imamo veliku paletu Kiko lakova za nokte, za svako raspoloženje i svačiji ukus.

Pretty Girl

Gel lak

Gellak je idealna varijanta za one koje vole prirodne nokte ali da im boja dugo traje. Tzv.trajni lak stoji na noktima oko 2 nedelje nakon čega se skida “pakovanjem”, ne oštećujući pritom prirodne nokte. Procedura je bezbolna i brza, a noktići uvek jaki i lepi. U salonu Siesta radimo Galaxy gellakovima jer su se pokazali kao izuzetno trajni i kvalitetni.

manikir
gel lak
Image by DESIGNECOLOGIST

Ojačavanje noktiju

Ako nemate jake noktiće, a želja vam je da uvek budu sređeni i uredni, radimo ojačavanje noktiju UV gelom i željenom bojom. Korekcije se rade na mesec dana, kada se skida stari gel, preoblikuje nokat i stavlja novi sloj gela.

Ojačavanje noktiju
cuticle care

Nadogradnja noktiju

Dugačke nokte, ovalne, kockaste, bademaste ili oblika “balerine” možemo napraviti lepljenjem plastičnih tipsi preko kojih se stavlja gel, oblikuje i boji ili izlivanje gelom, sušenjem u UV lampi, oblikovanjem i bojenjem željenom bojom. 

Nadogradnja noktiju
photodune-20676288-back-massage-xxl_edit

Masaža

Relax masaža je najlepši poklon koji sebi (ili dragoj osobi) možete priuštiti. Uz laganu tihu muziku, blagim relax pokretima polako se opuštaju mišići, dolazi do bolje prokrvljenosti i spuštanja tenzije. Relax masaža je blagotvorna kako za celo telo tako i za našu psihu.

Kao još jedan način uklanjanja celulita i zatezanja i oblikovanja nogu radimo  ručnu anticelulit masažu. Brzim intezivnim pokretima jačeg pritiska dolazi do zagrevanja tkiva, bolje prokrvljenosti, limfne drenaže i otklanjanja otoka, osećaj u nogama posle masaže je neverovatna lakoća, a najbolji rezultati se postižu uz svakodnevno tretiranje. 

Relaks masaža
Madero_edited_edited.jpg

Maderoterapija

Popularna metoda otklanjanja celulita, tzv. “oklagijanje” daje najbolje rezultate ako se radi svaki dan u serijama od po 10 tretmana. Najbolje je krenuti sa tretiranjem posle ciklusa jer su hormoni tada “najmirniji”. Ne čekajte leto da krenete, iskoristite zimu da dođete do savršene figure.

Maderoterapija
Contact
bottom of page